Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0 226 815 55 43

Plast Eurasia Fuarına Teknik Gezi Düzenlendi

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Polimer Teknolojisi Programı öğretim üyeleri Dr.Öğr. Üyesi Burcu KEKEVİ, Öğr. Gör. Dr. Aysun EKİNCİ ve Öğr. Gör. Harun ÖZDEMİR tarafından Polimer Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine  25 Kasım 2022  tarihinde Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından PAGEV iş birliğinde düzenlenen Plast Eurasia İstanbul 2022 fuarına teknik gezi düzenlendi.

31. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı kapsamında bölümümüz öğrencileri ve öğretim elemanları sektörün öncü firmaları ile buluştular. Öğrencilerimiz tarafından fuarda plastik sektöründe kullanılan hammaddeler, makineler ve makine ekipmanları  incelenerek firmalardan ayrıntılı bilgiler alınmıştır. Aynı zamanda, öğrencilerimiz firmalardan sektördeki yenilikler ve beklentiler hakkında bilgi aldılar.  Üniversite-sektör buluşmasında öğrencilerimiz staj görüşmeleri de gerçekleştirmişlerdir.