Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0 226 815 55 43

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yalova Üniversitesi yönetimi tarafından yeni öğrencilerin üniversite hayatına uyumunu kolaylaştırmak amacıyla ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi.

Oryantasyon Programına Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Polimer Teknolojisi Programı öğretim üyeleri Dr.Öğr. Üyesi Burcu KEKEVİ, Öğr. Gör. Dr. Aysun EKİNCİ ve Öğr. Gör. Harun ÖZDEMİR ile 1. öğrencileri katılmıştır.

Yalova Meslek Yüksekokuluz oryantasyon programlarında üniversitemiz ile ilgili temel ve akademik bilgileri içeren sunumu Yalova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, üniversitemizin sosyal faaliyetleri hakkında öğrencilerimize bilgi vermek için yapılan sunumları ise Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yalçın Tokay ile Şube Müdürü Mehmet Purtul gerçekleştirdiler.